Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wolf778

2. 6. 2009 1:51
Mantra o "byť jediném zachráněném životě"

mě neskutečně dojímá. Kdyby nějaký cvok utratil miliardu za hromadu smradlavého želé, které by ale nějak zachránilo onen jediný lidský život, nemohl by nikdo ani pípnout, neboť cena lidského života je bez jakýchkoli diskuzí penězi nevyčíslitelná - a z toho budeme vycházet.

 

Ergo, kladívko, nechť ČT vysílá zinscenované krvavé masakry z našich silnic uprostřed pořadů, tak jako Nova reklamy.  Nejlépe pak s pořádně ohuleným zvukem, aby ani nahluchlá babička nepřišla o praskot lebeční klenby a zučení krve prýštící z roztržené tepny. Především bych to ale pustil pěkně po večerníčku, protože s výchovou k zodpovědnosti na silnici se musí začít už u těch nejmenších.

 

Holt je to jednou veřejná služba a už se to zaplatilo, tak se to bude vysílat nonstop, i kdyby čert na koze jezdil. Za ten jeden zachráněný život to totiž stojí. Jo a školy by na to měly povinně chodit 2x ročně do IMAXu... Ehm a  kdo že to tady vlastně nemyslí?

0 0
možnosti
MB

MPLIS

2. 6. 2009 7:09
Re: Mantra o "byť jediném zachráněném životě"

Milý rozhořčený příteli! Viděl jsi někdy ty rozříštěné kosti a kaluž krve na silnici? Dvakrát, třikrát... jen proto, že nějaký hňup předjížděl zprava, telefonoval - a nedobrzdil nebo se vůbec nekoukal... Asi by se nemělo říkat "ať to stojí co to stojí" - zde jde zřejmě o jedno: když už nás to něco stálo, tak ať to proboha má možnost působit. Logické, ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1182x
Vystudovaný teolog, kdysi novinář, příležitostný básník. Rád čtu. Rád píšu. Rád pivo.

Seznam rubrik